Boek

Logeren in een buik

Amsterdam
Bottelarijstraat 199
1019 VC  Amsterdam
't Gooi
Bespreking op locatie
op verzoek
020 303 20 58

Logeren in een buik

Logeren in een buik is een bijzonder prentenboek over de vrolijke logeerpartij van Noortje en over de tijd dat Jonas logeerde in de buik van draagmoeder Tosca. De verhalen worden verteld met de kinderblik van Jonas en met vrolijke en liefdevolle illustraties: kleurrijk voor het heden en in blauwe tinten voor het verhaal van voor Jonas’ geboorte.

 

Uit het boek:

Jonas stuitert van plezier: Noortje komt logeren!
Ze hebben altijd veel plezier samen, maar blijven slapen vindt Noortje een beetje eng. Jonas doet ontzettend zijn best om er een heel leuke logeerpartij van te maken. Zelf vindt hij logeren helemaal niet eng. Hij ging al logeren toen hij nog niet eens geboren was!

Logeren is geweldig!

Beide verhalen laten zien: Logeren is geweldig! Het is leuk en gezellig en soms is het ook de oplossing voor een probleem. Achter in het boek is extra informatie opgenomen over situaties waarin de zwangerschap en de geboorte van een baby niet vanzelf gaan. Het zou de gewoonste zaak van de wereld moeten zijn om daarover te praten. Ook en misschien wel juist met kinderen.

 

Dit boek is tot stand gekomen op initiatief van Mirjam Schoots.

Als familierechtadvocaat is zij betrokken bij de juridische aspecten van draagmoederschap. Zij ontdekte dat er nog geen prentenboek bestond om ouders te helpen hun kind al op jonge leeftijd te vertellen over zijn/haar bijzondere ontstaansgeschiedenis. Dit boek is er nu gelukkig wel. Het kan vanzelfsprekend ook aan andere kinderen voorgelezen worden, zodat het echt de gewoonste zaak wordt om erover te praten.

 

Leuke kleurplaat!

Een kleurplaat kun je hier downloaden.

Logeren in een buik

Wilt u het boek bestellen?

Het boek kost € 17,95 (incl. BTW). Wanneer u het onderstaande formulier invult ontvangt u direct de betaalgegevens en wordt het boek na ontvangst van betaling, toegestuurd.

Onzeker?

Stel je vraag gerust

Referenties:

Mirjam, Grote dank voor de juridische  ondersteuning, bij de keuzes die je  mij hebt voorgehouden, je rust en ook heel belangrijk voor mij meekijken met mij als mens en mij in balans houden. Je was altijd voor mij bereikbaar, heel erg fijn!!!

Albert uit Amsterdam

De rust en expertise waarmee Martine mij heeft ondersteund om tot een eerlijke alimentatie en een goede zorgregeling met mijn dochter te komen, heeft mij veel rust en vertrouwen gegeven. Martine is een advocaat die niet met de emoties van haar cliënt meegaat om tot het beste resultaat te komen. Zij is eerlijk over wat reëel is en wat niet en zo nodig houdt zij een spiegel voor. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik de juridische procedure heb gewonnen en dat ik nu een goede regeling heb om mijn dochter te zien opgroeien.

D.S. te Zwanenburg

Mirjam heeft mij zeer vakkundig door mijn (gecompliceerde) echtscheiding heen geholpen. Zij overziet het geheel, is erg scherpzinnig en kan op het juiste moment ‘inspringen’. Een prettig en zeer menselijk persoon.  Dit vak is haar op het lijf geschreven.

P.L. te Frankrijk