Contact

Amsterdam
Bottelarijstraat 199
1019 VC  Amsterdam
't Gooi
Bespreking op locatie
op verzoek
020 303 20 58
Home

Kantoor Amsterdam:

Ons kantoor in Amsterdam is gelegen op Cruquius-eiland: een nieuwe woonwijk in Amsterdam-Oost. Gelegen aan de Entrepothaven in het hart van Oost met het centrum van Amsterdam op fietsafstand. Ook met de auto vanaf de A1 eenvoudig bereikbaar.

 

Routebeschrijving

Neem de afslag S114 (Zeeburg). Onderaan de afrit slaat u bij de verkeerslichten linksaf (IJburglaan). Bij de tweede stoplichten slaat u linksaf naar de Zuiderzeeweg. Volg de weg tot aan de eerste stoplichten en sla hier rechtsaf (Zeeburgerdijk). Vervolgens slaat u na ca. 200 meter opnieuw rechtsaf de TH.K. Lohuizenlaan in. Volg de weg tot het einde en sla dan rechtsaf de Cruquiusweg in. Vervolgens slaat u bij de Mortelstraat linksaf en gelijk de eerste straat weer linksaf is de Bottelijrijstraat. In deze straat zelf zijn voldoende mogelijkheden om te parkeren.

Kantoor ’t Gooi:

Op afspraak is het mogelijk om in ’t Gooi af te spreken. Geef het aan wanneer dit de voorkeur heeft bij het maken van een afspraak.

Contact

Algemeen:  info@schootsgunter.nl
Mirjam Schoots: mirjam@schootsgunter.nl
Martine Gunter: martine@schootsgunter.nl

 

Laat je eens informeren

Wat zijn mijn opties?

Wanneer je wel weet dat jullie uit elkaar gaan maar geen idee hebt hoe, kom dan eens langs. Of informeer naar de mogelijkheid van een 30 minutengesprek.

Neem contact met ons op of stuur een bericht:

Wij zijn aangesloten bij:

VvCP_nieuw
MfN Registermediator
NOVA