Onze aanpak

Advocatuur

Amsterdam
Bottelarijstraat 199
1019 VC  Amsterdam
't Gooi
Bespreking op locatie
op verzoek
020 303 20 58
Advocaten

Advocatuur

Er zijn verschillende manieren om uit elkaar te gaan. U kunt een eigen advocaat inschakelen en een echtscheidingsprocedure bij de rechtbank beginnen. Wij zullen voordat we een procedure bij de rechtbank aanvangen altijd eerst proberen om een regeling te treffen. In overleg met u nodigen wij de advocaat van uw partner uit om met zijn vieren aan tafel te gaan. Dit overleg wordt tevoren goed met u voorbereid zodat u weet wat de mogelijkheden zijn om tot een oplossing te komen.

 

Redelijke oplossing onmogelijk?

Alleen als een redelijke oplossing echt niet mogelijk is, wordt een echtscheidingsprocedure bij de rechtbank gestart. Een groot nadeel van procederen is dat de verstandhouding met uw ex-partner vaak verslechtert. Hier hebben ook de kinderen vaak last van. Procederen is verder kostbaar: er moeten processtukken worden gemaakt en zittingen worden voorbereid. Ander bezwaar is dat de wachttijden voor behandeling van uw zaak bij de rechter vaak erg lang zijn. Soms is een procedure onvermijdelijk omdat het nodig is dat een derde knopen doorhakt of om te krijgen waarop u recht heeft.

Wij zullen u voordat we een procedure beginnen uitleggen wat uw kansen en risico’s zijn. Wij zijn ingeschreven in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Onzeker?

Stel je vraag gerust

Referenties:

Martine is een zakelijke, sterke en daadkrachtige advocaat die zeer goed voorbereid naar een resultaat werkt. Na een tijdje merk je dat het zakelijke ook een persoonlijke kant kent. Ik zou Martine iedereen aan willen raden die sterk wil staan in een juridische zaak. Mijn zaak was niet eenvoudig, heeft lang geduurd en veel gekost, maar Martine heeft eruit gehaald wat eruit te halen viel.

Ronald te Weesp

Wij zijn tevreden over hoe alles is verlopen. Met name de manier waarop Mirjam ons heeft begeleid is door ons al prettig ervaren. Deskundigheid, zakelijkheid en ook betrokkenheid gaven in deze periode op dit gebied een gevoel van rust. Verder was het ook fijn van tevoren duidelijk geïnformeerd te zijn over de kosten van de begeleiding.

R. W. te Loosdrecht

Via een bevriende relatie, kwam ik terecht bij Martine, in verband met een procedure over de zorgregeling en de alimentatie. Al bij binnenkomst had ik gelijk een goed gevoel en het vertrouwen dat ze het maximale voor mij zou kunnen bereiken. Als vader delf je vaak het onderspit in een zaak. Martine is niet alleen juridisch sterk maar zij heeft ook verstand van jaarrekeningen. Dankzij Martine kreeg ik een veel betere zorgregeling dan waarop ik gehoopt had en is er voor mij als ondernemer ook een reële alimentatie uitgekomen!

Ben te Amsterdam

Laat je eens informeren

Wat zijn mijn opties?

Wanneer je wel weet dat jullie uit elkaar gaan maar geen idee hebt hoe, kom dan eens langs. Of informeer naar de mogelijkheid van een 30 minutengesprek.

Neem contact met ons op of stuur een bericht:

Wij zijn aangesloten bij:

VvCP_nieuw
MfN Registermediator
NOVA