Schoots Gunter Advocaten Mediators

Tarieven

Amsterdam
Bottelarijstraat 199
1019 VC  Amsterdam
't Gooi
Koninginneweg 11
1217 KP  Hilversum
020 303 20 58
Advocaten
Tarieven

Ervaring en expertise op het hoogste niveau voor een goede prijs

Onze tarieven variëren van € 160 tot € 275 per uur.

Onze tarieven zijn exclusief 21% BTW en belaste en onbelaste verschotten. Verschotten zijn de voor cliënten door onze advocaten gedane uitgaven, zoals griffierecht bij de rechtbank en noodzakelijke deurwaarderskosten. We rekenen geen kantoorkosten.

Onze uurtarieven variëren van €160-€225 (advocaten tot en met 5 jaar ervaring) en €235-€275 (advocaten vanaf 6 jaar ervaring).

Eenmalig advies

Verder is het mogelijk om in een gesprek van een uur tegen een gereduceerd tarief van € 225 (exclusief BTW) een eenmalig advies te krijgen voor vragen die zich lenen voor directe beantwoording.

Rechtsbijstandsverzekering

Informeert u bij uw rechtsbijstandsverzekeraar of zij de kosten voor uw familierechtelijke kwestie vergoeden. Over het algemeen vallen de kosten van een (echt)scheiding niet onder de dekking van een rechtsbijstandsverzekering. Dit kan anders zijn bij bijvoorbeeld mediaton, adoptie of alimentatiegeschillen. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

Gefinancierde rechtsbijstand

Wij behandelen geen zaken op basis van de door de staat gefinancierde rechtsbijstand, de zogenoemde ‘toevoeging’. Of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand kunt u zelf nagaan op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. 

Geen derdengeldenrekening

Ons kantoor beschikt niet over een stichting derdengelden.

Bezoek ons

De kantoren

Amsterdam

Ons kantoor in Amsterdam is gelegen op Cruquius-eiland: een nieuwe woonwijk in Amsterdam-Oost. Gelegen aan de Entrepothaven in het hart van Oost met het centrum van Amsterdam op fietsafstand. Ook met de auto vanaf de A1 eenvoudig bereikbaar.

Hilversum

Ons kantoor in Hilversum is gevestigd aan de Koninginneweg 11, gelegen ten noorden van het centrum van Hilversum en is met de auto eenvoudig bereikbaar vanaf in- en uitvalswegen van en naar Hilversum. Het station Hilversum ligt op een loopafstand van circa 15 minuten.

SchootsGunter
SchootsGunter
Vredesduiven en koffie
Huwelijksrecht
Advocaten
Laat je eens informeren

Wat zijn mijn opties?

Wanneer je wel weet dat jullie uit elkaar gaan maar geen idee hebt hoe, kom dan eens langs. Of informeer naar de mogelijkheid van een 30 minutengesprek.

Neem contact met ons op of stuur een bericht:

Wij zijn aangesloten bij:

VvCP_nieuw
MfN Registermediator
NOVA