Schoots Gunter Advocaten Mediators

Tarieven

Amsterdam
Bottelarijstraat 199
1019 VC  Amsterdam
't Gooi
Van Hengellaan 2
1217 AS  Hilversum
020 303 20 58
Advocaten
Tarieven

Ervaring en expertise op het hoogste niveau voor een goede prijs

 

Onze tarieven variëren van € 225 tot € 275 per uur.

Onze tarieven zijn exclusief BTW en belaste en onbelaste verschotten. Verschotten zijn de voor cliënten door onze advocaten gedane uitgaven, zoals griffierecht bij de rechtbank, noodzakelijke deurwaarderskosten of reiskosten.

 

Eenmalig advies

Verder is het mogelijk om in een gesprek van een uur tegen een gereduceerd tarief van € 180 (exclusief BTW) een eenmalig advies te krijgen voor vragen die zich lenen voor directe beantwoording.

 

Rechtsbijstandsverzekering

Informeert u bij uw rechtsbijstandsverzekeraar of zij de kosten voor uw familierechtelijke kwestie vergoeden. Over het algemeen vallen de kosten van een (echt)scheiding niet onder de dekking van een rechtsbijstandsverzekering. Dit kan anders zijn bij bijvoorbeeld mediaton, adoptie of alimentatiegeschillen. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

 

Gefinancierde rechtsbijstand

Wij behandelen geen zaken op basis van de door de staat gefinancierde rechtsbijstand, de zogenoemde ‘toevoeging’. Of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand kunt u zelf nagaan op de website van de Raad voor Rechtsbijstand. 

 

Geen derdengeldenrekening

Ons kantoor beschikt niet over een stichting derdengelden.

Bezoek ons

De kantoren

Amsterdam

Ons kantoor in Amsterdam is gelegen op Cruquius-eiland: een nieuwe woonwijk in Amsterdam-Oost. Gelegen aan de Entrepothaven in het hart van Oost met het centrum van Amsterdam op fietsafstand. Ook met de auto vanaf de A1 eenvoudig bereikbaar.

Hilversum

Ons kantoor in Hilversum is gevestigd in Villa Cascade, gelegen aan de rand van het centrum van Hilversum (ter hoogte van de 's Gravelandseweg) en is met de auto eenvoudig bereikbaar vanaf in- en uitvalswegen van en naar Hilversum. Het Centraal Station van Hilversum ligt op loopafstand.

SchootsGunter
SchootsGunter
Vredesduiven en koffie
Huwelijksrecht
Advocaten
Laat je eens vrijblijvend informeren

Wat zijn mijn opties?

Wanneer je wel weet dat jullie uit elkaar gaan maar geen idee hebt hoe, kom dan eens langs. Of informeer naar de mogelijkheid van een vrijblijvend 30 minutengesprek.

Neem contact met ons op of stuur een bericht:

Wij zijn aangesloten bij:

VvCP_nieuw
MfN Registermediator
NOVA