Schoots Gunter

Onze werkwijze

Amsterdam
Bottelarijstraat 199
1019 VC  Amsterdam
't Gooi
Bespreking op locatie
op verzoek
020 303 20 58
SchootsGunter

Mediation

Als mediator hebben we een onpartijdige en onafhankelijke rol. We helpen u beiden bij het vinden van oplossingen voor de gevolgen van de scheiding. De mediation kenmerkt zich door openheid over financiële zaken, is discreet en vertrouwelijk en er is ruimte voor de emotionele verwerking. Het voorkomt een verharding van de problematiek. 

Ga naar mediation

Vredesduiven en koffie

Overlegscheiding

Scheiden zonder langslepende procedure bij de Rechtbank. De overlegscheiding is geschikt voor partners die op een respectvolle manier uit elkaar willen gaan en bereid zijn om dit te doen onder begeleiding van de beste deskundigen. Op een gelijkwaardige wijze, waarbij beide partners door een eigen advocaat worden bijgestaan.

Ga naar Overlegscheiding

Advocaten

Advocatuur

Er zijn verschillende manieren om uit elkaar te gaan. U kunt een eigen advocaat inschakelen en een echtscheidingsprocedure bij de rechtbank beginnen. Wij zullen voordat we een procedure bij de rechtbank aanvangen altijd eerst proberen om een regeling te treffen. In overleg met u nodigen wij de advocaat van uw partner uit om met zijn vieren aan tafel te gaan.

Ga naar Advocatuur

SchootsGunter

Second opinion

Heeft u al een advocaat of mediator maar twijfelt u of u op de goede weg zit? Een mediator heeft een neutrale en onpartijdige rol. Bent u in een mediationtraject betrokken? Van de mediator krijgt u geen persoonlijk advies. Toch kunt u daar behoefte aan hebben. Soms bemoeilijkt dit het mediationproces onbedoeld. Het kan dan goed zijn om op de achtergrond iemand mee te laten kijken.

Ga naar Second opinion

Onzeker?

Stel je vraag gerust

Referenties:

Ik heb de afhandeling door Mirjam als zeer prettig ervaren. Ze heeft mij wegwijs gemaakt in de rechten die ik had voor wat betreft de verdeling van de zorgtaken van mijn dochter en de jarenlange verwaarloosde financiën. Met haar informatie heb ik vol zelfvertrouwen een weloverwogen keuze kunnen maken. ….. Met dank aan Mirjam en de rust die ze mij heeft gegeven door zoveel tijd voor me te nemen en eeuwig geduldig de dingen uit te leggen.

E. E. te Kortenhoef

Mirjam, Grote dank voor de juridische  ondersteuning, bij de keuzes die je  mij hebt voorgehouden, je rust en ook heel belangrijk voor mij meekijken met mij als mens en mij in balans houden. Je was altijd voor mij bereikbaar, heel erg fijn!!!

Albert uit Amsterdam

Wij zijn tevreden over hoe alles is verlopen. Met name de manier waarop Mirjam ons heeft begeleid is door ons al prettig ervaren. Deskundigheid, zakelijkheid en ook betrokkenheid gaven in deze periode op dit gebied een gevoel van rust. Verder was het ook fijn van tevoren duidelijk geïnformeerd te zijn over de kosten van de begeleiding.

R. W. te Loosdrecht

Laat je eens informeren

Wat zijn mijn opties?

Wanneer je wel weet dat jullie uit elkaar gaan maar geen idee hebt hoe, kom dan eens langs. Of informeer naar de mogelijkheid van een 30 minutengesprek.

Neem contact met ons op of stuur een bericht:

Wij zijn aangesloten bij:

VvCP_nieuw
MfN Registermediator
NOVA